REGLAMENT DE LA CURSA

"LA INTERCOL"

La X Cursa Intercol·legial 2019 està organitzada per un total de 12 Col·legis Professionals: Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona; Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya; Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya; Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona; Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona; Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya; Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona; Col·legi Oficial de Geòlegs de Catalunya;  Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya; Col·legi d’Arquitectes de Catalunya; Col·legi de Pedagogs de Catalunya; i Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació a Catalunya.
I amb la col·laboració de 7 col·legis professionals més: Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona; Col·legi d’Enginyers de Telecomunicació, Electrònica i Multimèdia-audiovisual de Catalunya; Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya; Col·legi de Biòlegs de Catalunya; Col·legi Oficial d’Infermeres i infermers de Barcelona; Col·legi d’Enginyeries Tècniques i de Grau en Enginyeria Informàtica de Catalunya; i Col·legi d’Economistes de Catalunya

 1. Les places són limitades a 500 corredors per ordre d’inscripció. Les inscripcions s’obriran el dia 06/03/2019 i es tancaran el 17/05/2019 a les 13:00 hores. Els col·legiats podran inscriure a familiars i amics.
 2.  L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa.
 3. El dorsal, la samarreta corporativa i el xip es podran recollir abans de la cursa a la botiga PRORUNNERS Barcelona (Ramon Turró, 303. Barcelona) durant el divendres, 17 de maig i en horari de 10:00 a 20:00 hores. Caldrà presentar el DNI o indicar el número de DNI dels inscrits als que els reculls els dorsals. També es podran recollir el mateix dia de la cursa, de 7:45 a 8:45 hores en el Passeig Olímpic del Port Marítim de Barcelona.
 4. Les talles de les samarretes corporatives són (unisex): XS o talla 14, S, M, L, XL i XXL (disponibles fins a exhaurir existències).
 5. Hi haurà tres curses, una de 5 Km per a la categoria Infantil (d’11 a 14 anys), una cursa familiar de 5 km i una de 10 Km per adults. La sortida serà simultània per a totes les curses i categories.
 6. Hi haurà primer, segon i tercer classificat (masculí i femení) en les següents categories: Infantil (d’ 11 a 14 anys), Junior (de 15 a 20 anys), Sènior (de 21 a 49 anys), Veterà (més de 50 anys). I per la cursa familiar de 5 km un guanyador absolut per la categoria masculina i una guanyadora absoluta per la categoria femenina
 7. La sortida es donarà al Passeig Marítim del Port Olímpic de Barcelona (veure plànol del circuit). La sortida als corredors serà a les 09:00 del matí del dissabte 18/05/19. La cursa es tancarà a les 11:00 del matí.
 8. El recorregut estarà senyalitzat amb els punts km i amb tanques, cinta de plàstic i d’altres elements en els punts conflictius.
 9. Hi haurà un avituallament al final de la cursa de 5 Km. En la cursa de 10 Km l’avituallament estarà al Km. 5 i al final de la cursa.
 10. Es disposarà dels següents serveis: avituallament, serveis mèdics, guarda–roba, servei d’informació i lavabos. L’organització recomana deixar al guarda–roba l’estrictament imprescindible, no es farà càrrec de pèrdues de material de valor ni elements electrònics. L’organització declina qualsevol responsabilitat al respecte i reitera la recomanació de prudència i seny per part dels participants.
 11. Hi haurà un sistema de cronometratge informàtic oficial mitjançant CHAMPIONCHIP aprovat per l’organització. És obligatori portar el dorsal ben visible al pit i el xip oficial (groc o blanc de lloguer) lligat a la sabatilla. Els atletes que corrin sense dorsal ni xip seran automàticament desqualificats i no seran controlats.
 12. L’organització posarà dues llebres de seguiment a 4 i 5 min/Km.
 13. Encara que s’hagi arribat a la línia d’arribada, l’atleta que no hagi completat tot el recorregut o al que se li comprovin irregularitats en els controls de pas del circuit o un comportament antiesportiu, serà desqualificat.
 14. La cursa és oberta a majors de 18 anys. Els menors d’edat, sempre que tinguin més d’11 anys, podran participar a la cursa omplint el document d’autorització paterna que s’haurà de demanar i retornar degudament complimentat al col·legi corresponent. Si no es presenta el document o no està correctament omplert no es podrà participar. En cap cas s’acceptaran inscripcions de menors d’11 anys.
 15. Tots els participants tenen l’obligació d’assistir en cas d’observar un accident i/o comunicar–ho al control més proper. En cas de no fer–ho seran desqualificats.
 16. L’organització contractarà una assegurança d’accidents per als participants inscrits per a qualsevol dany propi que els hi pugui ocórrer.
 17. Els corredors han d’assumir els danys que causin a terceres persones. L’organització declina qualsevol responsabilitat respecte a això.
 18. El participant, en el moment de la inscripció, manifesta trobar-se físicament apte per completar el recorregut de la prova.
 19. Vostè accedeix, tret que manifesti el contrari en la inscripció, a la cessió de les seves dades al col·legi corresponent d’entre els organitzadors d’aquesta competició, on podrà exercir els drets ARCO (accés, rectificació, cancel·lació i oposició) de les seves dades personals.
 20. Drets d’imatge: “El sol fet d’inscriure’s a aquesta prova, autoritza expressament a l’organització a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment, de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut i desconegut, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos a tot el món, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible pròrroga un cop finalitzat el període previst“.
 21. Llençar deixalles, fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de desqualificació.
 22. L’organització pot modificar el recorregut i/o l’horari, per causes alienes o de força major.
 23. La cursa només se suspendrà en cas d’inclemències del temps o per qualsevol altre problema que determini el responsable de l’organització, el seu veredicte serà inapel·lable.
 24. El fet d’inscriure’s i participar suposa l’acceptació de totes aquestes normes, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.
 25. La inscripció, a més, et donarà dret a participar en el sorteig d’obsequis dels nostres col·laboradors que tindrà lloc quan finalitzi el lliurament de trofeus.
 26. Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt per l’organització.
 27. L’organització de la Cursa Intercol·legial no retornarà l’import de la inscripció per lesió, malaltia o causes alienes a la mateixa.